Over Rita

Rita de Valk

 

Mijn naam is Rita geboren en opgegroeid in het mooie Friese landschap. Mijn hart gaat sneller kloppen van sporten; fietsen, schaatsen, wandelen maar in het bijzonder kaatsen. Samen met mijn man en kinderen wonen we vlakbij de Waddenzee.

Na tien jaar als fysiotherapeut in de ouderenzorg te hebben gewerkt, voelde het voor mij dat het tijd was voor een meer holistische werkwijze. Ik miste in mijn werk regelmatig het stukje inzicht van de klacht achter de klacht. Wat maakt nu dat de mensen allemaal verschillend omgaan met lichamelijke klachten of achteruitgang? Ik vond het antwoord in de haptotherapie. Meer voelen in plaats van denken. Je lichaam weet zoveel meer dan je met je hoofd kan bedenken.

Mijn doel is om jou meer bewust te laten worden van je bewegingen. Meer te gaan bewegen met gevoel. Zo kom je vitaler in het leven te staan en kun je zijn wie je bent. Ik begeleid je graag in de zoektocht naar jouw gevoel, je denken, en je doen!

Meer info? Neem gerust contact op.

Wil je meer info of heb je vragen? Neem gerust contact met me op.

Rita Houtsma – de Valk

T: 0622720305

E: info@praktijkdesinneblom.nl